miercuri, 28 aprilie 2010

Despre noi mai multe




E drept ca Bucurestiul este plin de targuri, e adevarat ca producatori sunt multi dar numai unul singur este Targul Traditii Gastronomice la Biblioteca!

Noi suntem la inceput dar crestem si ne facem cunoscuti. In curand o sa vedeti la ce ma refer.

Ideea a pornit de la intrebarea vizitatorilor la un alt targ : "La Amzei nu mai veniti?"; in acel moment cativa producatori si-au facut repede planurile si uite asa am ajuns sa ne deschidem portile. Dorim sa satisfacem cerintele oamenilor din zona dar si a tuturor bucurestenilor care vor sa ne treaca pragul.

In curtea noastra veti gasi paine de casa cu cartofi de secara sau grau, branzeturi proaspete si bune de la Fundata, magiunul si zacusca de Topoloveni, palinca sanatoasa de Bihor, dulceata de fructe de padure, cornulete si taietei de casa, mezeluri, afumaturi, fructe si legume, pastrav in brad si un vin de buturuga de iti lasa gura apa.

Pe scurt, intrat in curtea noastra vei simti atmosfera unei comunitati de la tara care te duce cu gandul la amintirile din copilarie, din praful de pe ulita bunicii, de jocurile nevinovate din perioada varstei de aur.

Ca sa intelegeti de ce ne mandrim cu produsele noastre o sa incerc sa descriu fiecare producator care isi desface desaga de marfuri la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu